Ktm personenauto's

Overzicht van één personenauto-model van Ktm. Er zijn al negen Ktm-kentekens opgezocht via de kentekencheck van Voertuig-zoeker.nl.

Goedkoopste Ktm autoverzekering

Bij UnitedConsumers check je 100 Ktm autoverzekeringen binnen 1 minuut. Je voordeel kan oplopen tot meer dan € 150,00 per jaar. Doe de premie-check en zie direct je korting.
TIP! Dankzij het consumentencollectief is de verzekeringspremie ook nog eens minimaal 5% goedkoper.

Check je premie

Liever je Ktm verkopen?

Op Ikwilvanmijnautoaf.nl verkoop je je auto veilig vanuit thuis. Zonder gedoe. Verkocht.

Verkoop je auto

Ktm personenauto's waarvan het kenteken is opgezocht

Hieronder staan de 1 modellen van Ktm met de meeste personenauto's.

  1. Ktm X-bow (vier uitvoeringen, negen personenauto's)

Onderverdeling Ktm

Inrichting

  1. 9 Ktm cabriolets

Bekijk specificaties

Staat je model er niet tussen? Voer dan hier je kenteken in en bekijk binnen enkele seconden alle specificaties en de prijs van je personenauto.

Ktm autonieuws

KTM onthult productieversie X-Bow GTX

KTM heeft de X-Bow GTX officieel onthuld. De racer is volledig opgetrokken uit koolstofvezel en heeft de welbekende 2.5-liter vijfcilinder turbomotor van Audi onder de kap liggen. De GTX is alleen bedoeld voor het circuit en heeft diverse functionaliteiten aan boord om het gebruik op trackdays te vergemakkelijken. Lees meer...

KTM presenteert circuitmonster X-Bow GTX

KTM is voor sommigen misschien vooral bekend van de motorfietsen, maar het Oostenrijkse bedrijf kwam in de loop der jaren ook met diverse op de racerij gerichte auto's. Deze X-Bow GTX is de nieuwste toevoeging in dat rijtje. Lees meer...